Logo

Yoghurtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. youghurt naturel
1 dl acaciehonning el. ahornsirup
vaniljekorn fra én stang
½ dl sukker (gerne rørsukker)
3 pasteuriserede æggehvider

Bland halvdelen af yoghurten med honning og vanilje og dræn i en sigte med et rent klæde i 12 timer i køleskabet
Derefter røres den drænede yoghurt med resten af yoghurten
Æggehvider og sukker piskes stift og vendes derefter forsigtigt i yoghurten

Hældes i en skål og stilles i fryseren. Bør røres i ca. hver 2 time indtil stivnet, så bliver isens konsistens bedst

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her