Logo

Yoghurtfromage med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl yoghurt naturel
4 spsk appelsinsaft
1 dl flormelis
2 dl piskefløde
4 blade husblas
2 pk.frosne jordbær
sukker

Rør yoghurt med appelsinsaft og flormelis. Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min. og pisk fløden stiv imens. Tryk vandet af husblasen, smelt den over vandbad i en gryde og rør den i yoghurten. Lad yoghurten afkøle, vend flødeskummet i og hæld blandingen i en skål. Fromagen stilles køligt, mens den stivner. Optø jordbærrene delvist og purér halvdelen til sauce. Smag til med sukker. Pynt fromagen med de resterende bær og server den med jordbærsaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os