Logo

Yoghurtis med bær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Yoghurtis med bær

Denne simple is med hindbær er inspireret af den softice-agtige yoghurtis fra USA. Den danske yoghurt er for syrlig, så her bruges græsk yoghurt.
Alle bær kan bruges til denne is, sukkermængden skal dog varieres. Isen er ikke egnet til at gemme. Server den fx med friske bær eller melon.


3 dl græsk yoghurt
300 g frosne hindbær
110 g flormelis


Kom de frosne hindbær og flormelis i en foodprocessor og kør det til bærrene er knust.
Kom yoghurt i og kør kortest muligt til isen er ensartet. Hvis isen er for blød kan den stilles i fryseren til den har en passende konsistens.
Anret isen i portionsglas.


Tips: Du kan også bruge A38 til yoghurtisen. Så stiller du 6 dl A38 til afdrypning i et kaffefilter i køleskabet, min. 6 timer eller natten over.

Frugt pr. person: ca. 75 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
• Semuljebudding med kirschsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med Baileys og kaffeFindes der noget bedre end en god gammeldags fromage til dessert? Hvad enten det er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os