Logo

Yoghurtmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Yoghurtmousse


Denne nemme opskrift på yoghurtmousse er hurtig at lave. Friske jordbær og yoghurt gør den frisk i smagen og perfekt som dessert med få kalorier.

(4 pers.)

 

# Ingredienser:

175 g friske eller dybfrosne, optøede jordbær

100 g sukker (ca. 1¼ dl)

1½ dl yoghurt naturel

2 æggehvider

Pynt: flødeskum.

*

 

Fremgangsmåde:

Findel bærrene med elpisker eller i blender.

Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen.

Sæt det i fryseren, til det er jævnt, 1-2 timer.

Rør af og til i det.

 

Pisk æggehviderne stive og vend dem i frugtmassen.

Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før serveringen.

Der røres i den af og til.

Den skal være blød og sjappet ved serveringen.

 

Tips: Denne yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.

 


 

 


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?