Logo

Yoghurtmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
175 gram friske eller dybfrosne optøede jordbær
100 gram sukker
1 1/2 dl yoghurt naturel
2 æggehvider

Pynt:
Flødeskum

Findel bærrene med en elpisker eller i blenderen. Tilsæt sukker og yoghurt og pisk det sammen. Sæt det i fryseren, til det er jævnt, ca. 1 - 2 timer. Rør af og til i det.

Pisk æggehviderne stive. Vend dem i frugtmassen. Sæt den i fryseren igen 1-2 timer før servering. Der røres i den af og til. Den skal være blød og sjappet ved serveringen.

Denne Yoghurtmousse er hurtig og nem at lave. Den er frisk i smagen og en fin dessert på en varm sommerdag. Yoghurtmoussen kan også laves med hindbær, solbær eller anden frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-tiramisuOverrask dine gæster med en anderledes tiramisu uden kaffe, men med masser af skønne...
• Friskostparfait med mynte- og sirupsmarinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os