Logo

Yoghurt-Mango-Budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
- Mango Shrikhand

2 kilo god yoghurt
350 gram strøsukker
3 dl frisklavet mangopuré

Yoghurten hældes op til afdrypning i en slags osteklæde - man kan bruge osteklæde
i tre lag. Al yoghurten hældes i, og klædet bindes sammen. Lad den så dryppe af
natten over i 8-9 timer. Al væden skal ud. Prøv at se konsistensen. Cremet og tyk.
Så kommes sukkeret i, og det blandes rigtig godt. Faktisk kan man bruge en
køkkenmaskine til det. Nu er det en dejlig tyk masse. I den kommes mangopureen.
Den skal lige en tur i køleskabet, før den er spiseklar.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekurv fyldt med honningparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Papaya fyldt med is og frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremeost med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekurv fyldt med honningparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os