Logo

Yoghurtisparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. yoghurt naturel
0.25 l. piskefløde
1 vaniljestang
250 g sukker - eller 250 g Atwel sødemiddel.
 
Yoghurten og sødemiddel/sukker røres sammen med vaniljemarven.
Lad det hvile i ca. 15 minutter.
Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i yoghurten.
Den fryses i forme eller køres på ismaskine.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarber-ostekage med jordbærsauce - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløderand med æg / CremerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinskogte svesker med råcreme og sprøde mandelflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!