Logo

Yoghurtis med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g friske jordbær
2 dl ylette
2 blade husblas
evt. lidt mandelessens
flydende SØD
citronsaft
 
Husblas lægges i blød i koldt vand 5-10 min, vrid den herefter og smelt den. Når den er kølet lidt af, vendes den i yletten.
Smag til med SØD og evt. mandelessens.
Sæt isen i fryseren i ca. 2 timer.
Server med friske jordbær, der er skåret i halve og dryppet med lidt
citronsaft.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinvincremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras kokosnøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekompot med appelsin og kardemommeHer er opskriften på en lækker blommekompot med appelsin og kardemomme. Server den som...
• AppelsinvincremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os