Logo

Zanzibar budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
2 spsk sukker
¼ tsk stødte nelliker
1 dl sherry
1 appelsin, saften heraf
1 spsk citronsaft
4 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
4 friske eller 8 halve, henkogte ferskner

Æggeblommer, sukker, nelliker, vin og saft piskes sammen over svag varme eller i vandbad, til det er jævnt og skummende. Det må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum, lige før den stivner. Buddingen fyldes i en vædet form og afkøles. Den vendes ud af formen ved anretningen og pyntes med friske ferskner, der er skoldet, flået, halveret og udstenet, eller henkogte ferskner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her