Logo

Zanzibar budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1/4 tsk stødte nelliker
1 dl sherry
1 appelsin, saften heraf
1 spsk citronsaft
4 blade husblas
2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
4 friske eller 8 halve, henkogte ferskner

Æggeblommer, sukker, nelliker, vin og saft piskes sammen over svag varme eller i vandbad, til det er jævnt og skummende. Det må ikke koge. Husblasen udblødes 2 min. i koldt vand, tages op og smeltes i den varme creme. Cremen afkøles, røres blød og blandes med flødeskum, lige før den stivner. Buddingen fyldes i en vædet form og afkøles. Den vendes ud af formen ved anretningen og pyntes med friske ferskner, der er skoldet, flået, halveret og udstenet, eller henkogte ferskner.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AztekerisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Limetærte fra CaribbienEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosis med ristet kokosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os