Logo

Zuppa al vino dolce salina

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

100 g sukker
2 dl hvidvin
3 dl Malvasia delle Lipari (italiensk dessertvin)
3 dl hønsebouillon
ca. 1 spsk Maizena
saften af 1 citron
1 nip cayennepeber
salt
200 g piskefløde
2 spsk smør
*

 
Hvidvin og sukker koges ind til det halve og tilsættes herefter 2 dl dessertvin og hønsebouillon.
Koges igennem og jævnes med Maizena.
Koges videre 5-10 min.
Suppen smages til med citronsaft, cayennepeber og en anelse salt.
Fløden og den resterende del dessertvin tilsættes.
Inden servering lægges små klatter smør i suppen, når den er hældt over i tallerkener.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.903 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her