Logo

Zuppa Inglese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 pasteuriserede æggeblommer
8 dl sødmælk
50 g sukker  
1 ½ spsk hvedemel
50 g kakao
5 spsk cognac
revet skal af  ½ citron
100 g savoiardi
 
Pisk æggeblommer og halvdelen af sukkeret sammen i en skål.

Tilsæt hvedemel, revet citronskal og 5 dl mælk.
Blandingen opvarmes langsomt i en gryde i ca. 6 min. under konstant omrøring.
Det må ikke komme i kog, tag gryden af varmen.
Resten af mælken, kakaoen og resten af sukkeret varmes langsomt op i en anden gryde; stadig under konstant omrøring, så det ikke kommer i kog. tag gryden af varmen.
Hæld cognac i en skål og fugt kagerne heri.
Læg et lag kager i et glasfad, så ⅓ budding og dernæst ⅓ chokoladecreme. Kan toppes med flødeskum.

Fortsæt med at bygge kagen op lagvis, slut af med et lag budding.
Det hele trækker og stilles koldt i min. 2 timer og helst natten over.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.277 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?