 
 
   
Børnene fordyber sig i madlavning som aktivitet, de lærer teknikker, vasker op, og spiser sammen til sidst – ved veldækkede borde. 
6 personer
 
# Ingredienser 
1 blomkål 
2 håndfulde bredbladet persille finthakket 
½ rødløg, finthakket 
2 håndfulde rosiner 
50 g solsikkekerner, evt ristede 
 
Dressing: 
4 spsk olie 
2 fed hvidløg, pressede 
1 tsk ingefær, friskrevet 
1 tsk dijon sennep 
1 tsk honning 
1 øko citron, fintrevet skal + saften
Salt 
 
* Tilberedning
1. Vend dressingen sammen. 
Smag til og lad den trække smag, mens resten af rettens
gøres klar. 
 
2. Del blomkålen i grove buketter og hæld buketter og
stokken i en foodprocessor. 
Kør kun i kort tid, til det er akkurat fintdelt og samme
konsistens som små riskorn – eller couscous. 
 
3. Vend blomkål med krydderurter og løg. 
 
4. Vend dressingen i blomkålsblandingen, anret på et fad
eller i en skål og drys med solsikkekerner og rosiner. 
 
Uden mad og drikke, duer helten ikke. 
 
Se alle opskrifter for børnekokke