Logo

Forårsruller i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårsruller i ovn 

 
At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
20-24 stk.

 
# Ingredienser
300 g hakket svine- og kalvekød
Et halv spidskål
4 gulerødder
1 bundt forårsløg
2 fed hvidløg
100 g bønnespirer
Soja
Lidt revet ingefær
Salt og friskkværnet peber
4 plader filodej
2 pasteuriserede æggehvider

 
* Tilberedning
1. Du laver to portioner med fyld til forårsrullerne. Den ene med kød, den anden med grønsagerne.

 
2. Brun kødet på en pande med lidt olie, og svits derefter finthakkede forårsløg, presset hvidløgsfed og lidt revet ingefær med.
Krydr med salt og peber. Giv det lidt soja, og stil til side.

 
3. Spidskål snittes fint, gulerødder rives på den grove side af rivejernet, og bønnespirerne skylles grundigt og dryppes af.

 
4. Svits det hele et par minutter på en varm pande sammen med lidt salt, peber og soja.
Stil til side.

 
5. Skær filodej ud i stykker på 20 gange 20 centimeter, og læg en lille spiseskefuld kød og tilsvarende en skefuld grønsager på.
Fold sammen og læg forårsrullerne på en bageplade med bagepapir.
Pensl rullerne med pasteuriseret æggehvide.
Bag forårsrullerne i en forvarmet ovn ved 190 °C varmluft, hvor de skal have cirka 10-12 minutter.
Kig til dem, og pas på de ikke bliver for mørke.
Forårsruller i ovn er nemme at lave, men pas på de ikke bliver overbagt.
Server straks forårsrullerne sammen med lidt soja.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her