Koteletter, karry og
æbler passer perfekt sammen, og denne opskrift er en nem måde at få en smagfuld
hverdagsret ud af få ingredienser.
Tilberedningstid: 30
min. Antal portioner: 4.
# Ingredienser
4 svinekoteletter
2 spsk hvedemel
1 spsk karry
1 tsk salt
25 g smør
3 æbler
2 spsk finthakket
purløg
* Tilberedning
Gør koteletterne klar:
Skær et par snit i fedtkanten på siden af koteletten, eller skær fedtet helt
af,
så de lettere holder
faconen under stegningen.
Bland mel med karry og
salt og vend koteletterne i melblandingen.
Gør æblerne klar:
Skræl æblerne, fjern kernehuset, skær dem i tern og bland dem med det
finthakkede purløg.
Steg kødet:
Brun smør på en stegepande og brun kødet på begge sider.
Dæmp varmen og steg
kødet videre til det er gennemstegt, ca 3-4 min.
Læg kødet på et varmt
fad.
Kom lidt mere fedtstof
på panden og steg æbletern/purløg heri til æblerne er møre, men ikke stegt helt
i gennem.
Pynt koteletterne med
æbler og server med løse ris eller kartofler.
Se alle opskrifter for børnekokke