Logo

Squashsuppe.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Squashsuppe. 

 
At være med i køkkenet, styrker børnenes evner til at træffe sunde og varierede kostvalg. Det er godt samvær om noget spiseligt
4-6 personer

 
# Ingredienser
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 kg squash
1 spsk basilikum, grøn
6-7 dl grønsagsbouillon
2½ dl fløde, 9%
Salt og peber

 
* Tilberedning
1. Hak løg og hvidløg fint.

 
2. Varm olie i en gryde og sauter løg og hvidløg et par minutter under omrøring.

 
3. Skær squash i grove tern, kom dem i gryden, krydr med salt og peber og sauter videre under omrøring i ca. 5 minutter.

 
4. Tilsæt basilikumblade, hæld bouillon over og lad det hele snurre 20-30 minutter, til squashene er helt møre.

 
5. Blend suppen med fløde og smag til med salt og peber.

 
En squash kan også kaldes en courgette eller en zucchini.

 
Se alle opskrifter for børnekokke

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her