Logo

Focaccia snitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focaccia snitter

 

Bag en hurtig snack med pizzadej og pesto. Brug en færdigkøbt dej eller ælt selv en dej sammen det er hurtigt gjort.

 

1 rulle færdig pizzadej

1 lille glas rød eller grøn pesto

50 g parmesanost

*

Rul dejen ud og læg den dobbelt på en bageplade med bagepapir.

Prik dejen med en gaffel og fordel pestoen på dejen.

Riv parmesanosten og drys det over.

 

Sæt pladen i ovnen ved 220 °C i ca. 10 min.

Tag brødet ud og skær det i små hapsere.

 

Pizzadej: Rør 15 g gær ud i 2 dl lunkent vand og tilsæt 250 g italiensk pizzamel.

Ælt dejen godt igennem og tilsæt 1 tsk groft salt og 1 spsk olie.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?