Logo

Flûte med skinke og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flûte med skinke og ost

 

Fyld et færdigkøbt flute med kryddersmør, tomater, skinke og ost og lad gæsterne bryde brødet ved bordet.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 10 min. 4-6 personer

 

#

1 flûte

50 g blødt smør

1 fed hvidløg

3 spsk hakket persille

1-2 tomater

75 g parmaskinke eller lign.

50 g revet ost

*

 

1. Skær nogle skrå snit i brødet uden at skære igennem.

Læg det på en bageplade med bagepapir.

 

2. Rør smør sammen med knust hvidløg og hakket persille.

Fordel lidt kryddersmør mellem hvert snit.

 

3. Vask tomaterne og skær dem i skiver.

Læg en skive tomat og en halv eller kvart skive skinke i hvert snit, drys med revet ost og sæt brødet i ovnen ved 200 °C i ca. 10 min til smør og ost er smeltet.

 

TIPS: Du kan bruge en pakke færdigkøbt kryddersmør og spare lidt tid.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?