Logo

Frikadelle-taffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: ca. 50 min. Frikadellerne er fryse-egnede
(8 personer)

Frikadellefars:
1 kg hakket flæskekød
1 stort revet løg
2 tykke skiver franskbrød
1 ½ dl kraftig bouillon
2 æg
1 spsk sojasauce
ca. 2 tsk salt
½ tsk peber
Sauce:
3 dl bouillon
2 dl fløde
jævning

Tilbehør:
løse ris
friske bønnespirer
groft kokosmel
bananer
palmemarv
chutney
tabasco

Ælt det hakkede kød med revet løg, franskbrød udblødt i bouillon og æg.
Rør bouillonen i lidt ad gangen og krydr med sojasauce, salt og peber.
Form det til frikadeller, store eller små som man synes, og steg dem i fedtstof på panden.
Kog panden af med bouillonen og tilsæt fløden.
Kog det igennem og jævn det til sauce.
Server de forskellige ingredienser i små skåle til frikadellerne.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her