Logo

Æblete - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g tørrede æble skiver
2 stænger kanel
4 kryddernelliker
1,5 l. koldt vand
honning eller sukker

Kom æbleskiver, kanel, kryddernelliker og vand i en kasserolle og bring det i kog.
Sæt varmen ned og lad det simre 15 minutter
Sød med honning eller sukker og hæld gennem filter op i teglas, tryk forsigtigt på æblerne for at få den sidste væde med
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SquashpizzaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldebær romtoddyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Twister appelsin milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svesker med mandellåg i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os