Logo

Æblete - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g tørrede æble skiver
2 stænger kanel
4 kryddernelliker
1,5 l. koldt vand
honning eller sukker

Kom æbleskiver, kanel, kryddernelliker og vand i en kasserolle og bring det i kog.
Sæt varmen ned og lad det simre 15 minutter
Sød med honning eller sukker og hæld gennem filter op i teglas, tryk forsigtigt på æblerne for at få den sidste væde med

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her