Logo

Æggepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
2 dl flormelis
1/2 l kold grape- eller appelsinsaft
2 flasker rosechatel blanc
isterninger
1 citron i tynde skiver
 
6 æg, 2 dl flormelis, piskes, ca. 1/2 l kold grape- eller appelsinsaft
blandes i under omrøring,
Rosechatel blanc 2 flasker kommes i lige før servering sammen med
isterninger og 1 citron i tynde skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Is-punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Velkomstdrink i udhulet græskar - HalloweenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærmilkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os