Logo

Æggepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
2 dl flormelis
1/2 l kold grape- eller appelsinsaft
2 flasker rosechatel blanc
isterninger
1 citron i tynde skiver
 
6 æg, 2 dl flormelis, piskes, ca. 1/2 l kold grape- eller appelsinsaft
blandes i under omrøring,
Rosechatel blanc 2 flasker kommes i lige før servering sammen med
isterninger og 1 citron i tynde skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sangria 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Heksepunch til en kold Sct. Hans aftenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbær snaps 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os