Logo

Ægte varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g bitter chokolade
1 l. sødmælk
2 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
kornene af ½ vaniljestang

Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs.
Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med sukker og smeltet chokolade.
Pisk fløden med vanilje og flormelis til let skum.
Server i store kopper toppet med flødeskummet lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her