Logo

Ægte varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g bitter chokolade
1 l. sødmælk
2 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
kornene af 1/2 vaniljestang

Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs.
Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med sukker og smeltet chokolade.
Pisk fløden med vanilje og flormelis til let skum.
Server i store kopper toppet med flødeskummet lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Special SodasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsaft 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!