Logo

Ægte varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
300 g bitter chokolade
1 l. sødmælk
2 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
kornene af 1/2 vaniljestang

Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs.
Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med sukker og smeltet chokolade.
Pisk fløden med vanilje og flormelis til let skum.
Server i store kopper toppet med flødeskummet lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffe RioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Aperol spritzItalienernes foretrukne velkomstdrink er en Spritz lavet af Aperol blandet med hvidvin...
• Æbler med appelsinsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os