Logo

Ægte varm chokolade med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
300 g bitter chokolade
1 l. sødmælk
2 spsk rørsukker
2 dl piskefløde
2 spsk flormelis
kornene af ½ vaniljestang

Smelt chokoladen i vandbad med 2 dl af mælken.
Rør undervejs.
Varm resten af mælken op til kogepunktet sammen med sukker og pisk det med sukker og smeltet chokolade.
Pisk fløden med vanilje og flormelis til let skum.
Server i store kopper toppet med flødeskummet lige inden servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?