Logo

Valnøddesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 flaske Brøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps.
Snapsen skal nu trække 4–6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.
Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med
valnøddesnapsen.
Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en
kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at
ende med den smukkeste mørke maghoni farve.
 
Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her