Logo

Valnøddebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl vand
50 g sukker
50 g gær
50 g margarine
5 g salt
1 æg
ca. 600 g hvedemel
 
valnøddekerner
1 æg
 
Alt æltes godt sammen , gerne i maskine.
Valnøddekerner æltes i, til sidst hakkes et æg i dejen, så der bliver en klæbrig masse med en masse små klumper dej.
Denne masse kommes på pladen med papir og hæver til ca. dobbelt str.
Bages ved ca. 210°C i ca 10-12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her