Logo

Valnøddebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
50 g sukker
50 g gær
50 g margarine
5 g salt
1 æg
ca. 600 g hvedemel
 
valnøddekerner
1 æg
 
Alt æltes godt sammen , gerne i maskine.
Valnøddekerner æltes i, til sidst hakkes et æg i dejen, så der bliver en klæbrig masse med en masse små klumper dej.
Denne masse kommes på pladen med papir og hæver til ca. dobbelt str.
Bages ved ca. 210°C i ca 10-12 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sparkling Ginger punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsaft 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os