Logo

Valnøddebrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
50 g sukker
50 g gær
50 g margarine
5 g salt
1 æg
ca. 600 g hvedemel
 
valnøddekerner
1 æg
 
Alt æltes godt sammen , gerne i maskine.
Valnøddekerner æltes i, til sidst hakkes et æg i dejen, så der bliver en klæbrig masse med en masse små klumper dej.
Denne masse kommes på pladen med papir og hæver til ca. dobbelt str.
Bages ved ca. 210°C i ca 10-12 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italian CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtdrik med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær­smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i balsamicoeddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?




Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os