Logo

Valnøddesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 flaske Brøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 
Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps.
Snapsen skal nu trække 4–6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.
Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med
valnøddesnapsen.
Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en
kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at
ende med den smukkeste mørke maghoni farve.
 
Tips: Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.516 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Café AcapulcoMed sin særprægede, forfriskende smag er Café Acapulco særligt velegnet til de varme dage.
• Maple CaffèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LimefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!