Logo

Øl med pind fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Øl med pind kendes også fra Fanø, hvor øllet drikkes med brændevin. I Vestjylland kal­des den ellers Ølhøvl.
 
1 flaske porter
1 glas rom
1 tsk honning eller sirup
 
Porteren varmes op, men må ikke koge.
Rom og honning kommes i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsin milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KnoglebyggerGrønne grønsager og Tahin har et højt indhold af calcium og bidrager til stærke tænder og...
• Blommesaft uden sukkerDer bruges ofte en stor mænge sukker for at gøre saft sødt - men ikke i denne opskrift...
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os