Logo

Øl med pind fra Fyn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Øl med pind kendes også fra Fanø, hvor øllet drikkes med brændevin. I Vestjylland kal­des den ellers Ølhøvl.
 
1 flaske porter
1 glas rom
1 tsk honning eller sirup
 
Porteren varmes op, men må ikke koge.
Rom og honning kommes i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.514 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fizz for twoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Porsesnaps - PorsedramEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gin og tonic-granitaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crème Brulée En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os