Logo

Affogato al caffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skal portionsanrettes for at fungere. Kan klares til mange personer, men det kræver en hånd i køkkenet, man kan dog, hvis man har stor frysekapacitet, gøre kopperne med is klar, så saucen bare skal hældes over.

1 l god vaniljeis
3 dl meget stærk espressokaffe
100 g kraftig mørk chokolade

Stil ti kaffekopper i fryseren i en halv time.
Lav kugler af isen og læg en-to små kugler i hver kop og stil dem i fryseren igen.
Bryg en god espresso - bedst på espressokande.
Kom lidt af kaffen i en kasserolle og smelt den hakkede chokolade heri.
Kom resten af kaffen i kasserollen og lad det lige blive blandet ved middelvarme.
Tag de iskolde kopper ud og hæld den rygende varme kaffe over ved bordet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?