
Igen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over
41.000 dejlige madopskrifter, og mere end 11.000 med foto. Vi hjælper dig med
at få succes i baren/køkkenet
# Ingredienser
4 spsk Amarena kirsebær med sirup + ekstra til pynt
4 tsk rørsukker
4 skiver appelsin i halve
12 cl mørk rom
4 dobbeltshots espresso
saft af 2 appelsiner
1 dl piskefløde pisket til skum
* Tilberedning
Kom en skefuld kirsebær i bunden af hvert glas sammen med 1
tsk rørsukker og 2 halve appelsinskiver.
Hæld 3 cl rom og et dobbeltshot espresso i hvert glas sammen
med en fjerdedel af appelsinsaften.
Pynt med flødeskum og kirsebær.
Energi pr. person: 882KJ/211Kcal. Næring pr. 100 g: Protein:
0,4 g. Kulhydrat: 4,4 g. Fedt: 4,2 g.
INFO: Amarena-kirsebærret er en lille sur mørkfarvet
italiensk kirsebær, der dyrkes i Bologna og Modena, to byer i Italien. Det leveres
i sirup/saft og bruges som pynt på fine chokoladedesserter. Amarena er et produkt
af Prunus cerasus udviklet af Gennaro Fabbri, som blev født i 1869 i Bologna,
Italien. Prisen for 600 g i vase ligger på ca 120 kr. (2020)
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser
af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +