Logo

Bananbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bananbrændevin

 

2 hele bananer
1 spsk vanilje ekstrakt - Vanilla
6 dl vodka
2 dl sukker
 
De mest velsmagende bananer har en klar gul skræl uden misfarvede områder - Opbevar aldrig bananer i køleskab.
Mos de skrællede bananer og tilsæt vodka med opløst sukker og vanilje ekstrakt.
Ryst let og lad det stå en uge.
Filtrér.
Ønskes yderligere smag kan krydderier tilsættes nu, hvorefter den står lidt længere.

Eksperimenter med kanel eller muskatnød.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstehornTilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1¼ time. Bagetid: 18-20 min. Fryseegnet....
• Is med karamelliseret ananasPrøv denne skønne lyndessert

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os