Logo

Bananbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bananbrændevin


# Ingredienser: 

2 hele bananer
1 spsk vanilje ekstrakt - Vanilla
6 dl vodka
2 dl sukker
*

  
De mest velsmagende bananer har en klar gul skræl uden misfarvede områder 

- Opbevar aldrig bananer i køleskab.
Mos de skrællede bananer og tilsæt vodka med opløst sukker og vanilje ekstrakt.
Ryst let og lad det stå en uge.
Filtrér.
Ønskes yderligere smag kan krydderier tilsættes nu, hvorefter den står lidt længere.

Eksperimenter med kanel eller muskatnød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lassie-drikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk æggekage - FroutáliaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammekølle a la boulangereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kvarkbudding med blåbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!