Logo

Bitter aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne bitter aperitif med blandt andet hindbær, solbær og malurt kan drikkes på to måder. Enten som førnævnte aperitif eller med is og danskvand som en long drink.

 

1 flaske neutral snaps
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis
 
En 1 liters beholder (fx. en juicekarton) fyldes 2/3 op med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær.
Snapsen hældes over frugterne.
Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2 – 3 spsk flormelis.
Skal nu stå og trække videre i ca. 2–3 måneder.
Frugterne sies herefter fra – og aperitiffen er nu klar til brug.
Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.
Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long
drink.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomstdrik 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Te med mælk og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irish coffee med orangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær-pavlovaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os