Logo

Blåbærbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en godt blåbærbrændevin. Der bør kun bruges friske blåbær til brændevinen. Vinen egner sig godt til bagning. Husk at lav den i god tid. da den i det hele skal stå i fem måneder.


6 dl friske blåbær
1 stk kløver
1 dl sukker - efter smag
4 dl vodka
Skræl fra en citron


Rens bærrene og knus dem let.
Tilsæt vodka, citronskræl, og kløver.
Hæld på en MØRK flaske og lad den stå i 3-4 måneder.
Pres gennem et klæde, sørg for at få så meget saft ud som muligt.
Tilsæt sukker efter smag og opbevar 4 uger.
Brændevinen har tendens til at være letflydende.
Man kan evt. tilsætte glycerin for at få den tykkere.
 

Tips: Der bør kun bruges friske blåbær, undgå dårlige partier.
RENS IKKE før de skal bruges. 
Egner sig glimrende til bagning.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hyldeblomstdrik 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tomat shakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ischokolade med mintEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningbagte pigeonæbler med marcipan og kanelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!