Logo

Blommebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sådan en hjemmelavet brændevin er faktisk utrolig let at lave så længe man har alkoholen. Husk at lave den i god tid, da den skal stå cirka tre måneder inden brug.

 

3/4 kg friske blommer
4 dl vodka
3 dl sukker
1 tsk kanel

*

 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder.
Ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Iste til picnicEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VætteblodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær­smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i vin roséEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os