Logo

Blommebrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan en hjemmelavet brændevin er faktisk utrolig let at lave så længe man har alkoholen. Husk at lave den i god tid, da den skal stå cirka tre måneder inden brug.

 

¾ kg friske blommer
4 dl vodka
3 dl sukker
1 tsk kanel

*

 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder.
Ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres. 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?