Logo

Blommesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du kan lide hjemmelavet saft så er du helt sikker også vild med denne blommesaft. Lav den i månederne juli-oktober hvor det er dansk blommesæson - vi har trods alt nogle af de fineste blommer.

 

Giver ca. 1 liter blommekoncentrat.

 

1 kg modne blommer
1 dl vand
1 tsk citronsyre
175 g sukker
1/2 tsk Atamonpulver
eller 1 tsk flydende Atamon

*
       
De skyllede blommer, vand og citronsyre bringes langsomt i kog under låg og koges sagte 1/2 time.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret røres i og koges med 5 min. Atamon tilsættes.
Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 8.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julepunch med hedvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os