Logo

Blommesaft uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Der bruges ofte en stor mænge sukker for at gøre saft sødt - men ikke i denne opskrift hvor sukkeret er erstattet af sødemiddel. Det vil sige at diabetikere også kan nyde denne saft.

 

blommer
vand
sødemiddel
konserveringsmiddel

*
 
Frugten skylles omhyggeligt.
Der tilsættes så meget vand at det står ⅔ op om frugten.
Småkoger i ca. 20 minutter.
Hældes i en saftpose og drypper af.
Saften koges igennem.
Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g. sukker samt 1 spsk pr liter siet saft.
Saften hældes på flasker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her