Logo

Blommesaft uden sukker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Der bruges ofte en stor mænge sukker for at gøre saft sødt - men ikke i denne opskrift hvor sukkeret er erstattet af sødemiddel. Det vil sige at diabetikere også kan nyde denne saft.

 

blommer
vand
sødemiddel
konserveringsmiddel

*
 
Frugten skylles omhyggeligt.
Der tilsættes så meget vand at det står 2/3 op om frugten.
Småkoger i ca. 20 minutter.
Hældes i en saftpose og drypper af.
Saften koges igennem.
Der tilsættes sødemiddel svarende til 250 g. sukker samt 1 spsk pr liter siet saft.
Saften hældes på flasker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærsnapsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Afrikansk theEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Keep it simpleDenne sommerfriske sag er super nem at tilberede, smager ubeskriveligt lækkert og er...
• Jordbærsorbet - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!