Logo

Blommesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blommesnaps


3/4 kg friske blommer
4 dl vodka (gin kan også bruges)
3 dl sukker
1 tsk kanel

*
 
Halver blommerne, fjern kernerne og bland med vodka , sukker og kanel.
Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst
(ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder, ryst blidt med mellemrum.
Filtreres og kan nu serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citronmarineret laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødbeder bagt, med humus, pighvar og foie grasHvis man vil imponere sine gæster, så prøv denne ret med bagte rødbeder, rødbedehumus med...
• Tebirkes - de go'e gamleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os