![Café Diablo en krydret alkoholisk specialitet lavet med kaffe og cognac. Det er en flot og prangende drink efter middagen serveret i høje, klare, kaffekrus og toppet med flødeskum og / eller kakaopulver.](/images/articles/s2/2015/4/23/café-diablo.jpg)
2 tsk melis
1 lille stang kanel
3 spsk mørk rom
2-4 kryddernelliker
skallen fra ½ appelsin skåret i tynde strimler
4 tsk cognac
2 kopper meget stærk kaffe
-
Melis smeltes sammen med kanelstang og 1 spsk rom over svag varme.
Tilsæt resten af rommen.
Stik nellikerne i appelsinstrimlerne og sæt dem på lange gafler.
Strimlerne dyppes i blandingen et øjeblik.
Løft gaflerne med strimlerne på lidt op fra gryden og hæld cognac over.
Sæt straks ild til.
Når flammen er slukket, stikkes gaflerne igen ned i gryden og den varme kaffe hældes ved.
Varm igennem og hæld Diabloen op i forvarmede kopper.
-
Cafe Diablo er en krydret alkoholisk specialitet lavet med kaffe og cognac. Der er flere varianter af opskriften, men i alle tilfælde er det en flot og prangende drink efter middagen serveret i høje, klare, kaffekrus og toppet med flødeskum og / eller kakaopulver. Nogle restauranter tilbereder cafe Diablo på et sidebord som en præstation, hvor tjeneren antænder cognac til en flammende blanding, der føjes til kaffen.
![Madopskrift billede](/images/show_images/2012/6/40556422965900035_clip_image002.jpg)
And we're back! Cafe diablo is a spicy alcoholic specialty drink made with brewed coffee and brandy. There are several variations on the recipe, but in all cases the drink is considered a showy after-dinner drink served in tall, sometimes clear, coffee mugs and topped with whipped cream and/or cocoa powder. Sometimes in restaurants the cafe diablo is served with a table-side performance in which the server ignites the brandy to produce a flaming mixture that is added to the coffee.