Logo

Café Speciale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 kopper kaffe varm og ekstra stærk
1 tsk kanel
1 kop piskefløde
1 tsk muskat
2 spsk sukker
4 tsk chokoladesirup

-

Tilbered kaffen tilsat ½ tsk kanel.
Pisk fløde, muscat, sukker og det sidste kanel.
Hæld chokoladesiruppen i 2 kopper efterfulgt af kaffe (rør let rundt inden brug) og slut af med flødeskum.

 

Versefødder:

Indeholder kanel og muskat - meget delikat.

Vil du smagen lindre, så brug lidt mindre.

Prøv smagen, det er måske lige sagen.  ........ her fortsætter du

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsinbrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KirsebærbowleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
• Ananas CopacabanaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os