Logo

Citron cobbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

saft af 1 citron
saft af  1/2 appelsin
1 spsk sukkerlage
4 cl sherry
1 citronskive
1 appelsinskive
2 kirsebær med stilk
knust is
 
Ryst citron- og appelsinsaft, sukkerlage og sherry godt sammen i en shaker.
Fyld et højt glas halvt op med knust is.
Hæld drikken over.
Pil skallen af citron- og appelsinskiverne og skær frugtkødet i små stykker, der lægges i glasset.
Pynt med kirsebærrene og stik et sugerør i.

Sukkerlage:
2 1/2 dl vand
4 dl sukker
 
Bring vand og sukker i kog, og lad det koge ca. 5 minutter ved stærk varme, så det bliver tyktflydende. Det må endelig ikke blive brunt.
Sukkerlage kan hældes på en flaske og gemmes i køleskabet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.126 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn MilkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slush ice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet energidrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte hyldeblomster 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os