Logo

Citron cobbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

saft af 1 citron
saft af  ½ appelsin
1 spsk sukkerlage
4 cl sherry
1 citronskive
1 appelsinskive
2 kirsebær med stilk
knust is
 
Ryst citron- og appelsinsaft, sukkerlage og sherry godt sammen i en shaker.
Fyld et højt glas halvt op med knust is.
Hæld drikken over.
Pil skallen af citron- og appelsinskiverne og skær frugtkødet i små stykker, der lægges i glasset.
Pynt med kirsebærrene og stik et sugerør i.

Sukkerlage:
2 ½ dl vand
4 dl sukker
 
Bring vand og sukker i kog, og lad det koge ca. 5 minutter ved stærk varme, så det bliver tyktflydende. Det må endelig ikke blive brunt.
Sukkerlage kan hældes på en flaske og gemmes i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her