Logo

Citronmelissesnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
70 cl ikke-krydret brændevin
et par kviste citronmelisse
2 stykker rørsukker

Rib citronmelissen, og læg bladene i brændevinen.
Tilsæt rørsukker.
Ryst flasken, og lad den stå i 2-3 dage.
Si bladene fra og stil snapsen på køl, til den skal drikkes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GloeggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sangria 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gult kortEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødefromage, parfait, frugt og saucerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!