Logo

Citronsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Den gule skal af en citron lægges i en halv flaske Brøndum eller vodka og skal trække ca. et døgn, til smagen er passende.

Skallen sies derefter fra.
Man kan også lade skallen trække i en mindre mængde snaps og derefter anvende den som essens.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Drømme drikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PapayabrændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen MokkaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesouffle i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os