Logo

Coconut Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

friskbrygget kaffe
1 spiseskefuld vaniljeis
2 spiseskefulde kokosnødmælk
4 isterninger
1 spiseskefuld færdiglavet cremesauce
Pynt – Et drys kokosmel

Hæld is, kokosnødmælk, cremesauce og isterninger i en blender.

Blend på fuld kraft i 15 sekunder.

Fyld en tredjedel af en kop/glas med friskbrygget kaffe og hæld den blendede blanding over kaffen.

Rør forsigtigt og drys med kokosmel. Server straks.
--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessert smoothieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagte pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franco's Ramasca - Dessertvin på vilde kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!