Logo

Coconut Caffè

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

friskbrygget kaffe
1 spiseskefuld vaniljeis
2 spiseskefulde kokosnødmælk
4 isterninger
1 spiseskefuld færdiglavet cremesauce
Pynt – Et drys kokosmel

Hæld is, kokosnødmælk, cremesauce og isterninger i en blender.

Blend på fuld kraft i 15 sekunder.

Fyld en tredjedel af en kop/glas med friskbrygget kaffe og hæld den blendede blanding over kaffen.

Rør forsigtigt og drys med kokosmel. Server straks.
--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?