Logo

Coffee Cooler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
6-8 personer - En eksplosiv sommerdrik blandet af en af Englands ledende kokke.

8 strøgne spiskefulde mellemformalet kaffe
1 liter kogende vand
200 ml sødmælk eller fløde
8 strøgne spiseskefulde flormelis
1 teskefuld kanel
1/2 teskefuld reven muskatnød
200 ml flødeagtig kaffe- eller chokoladelikør (fx. Baileys)
ca. 10 isterninger
fintrevet skal af en stor appelsin
6 blade frisk mynte, let stødt

Kog vandet og lav kaffen i en stempelkande på normal vis. Lad kaffen afkøle fuldstændigt.
Anbring mælk, sukker, kanel, muskatnød, likør, kold kaffe og isterninger i et blenderglas og blend på højeste hastighed, til blandingen er jævn. Rør appelskallen og myntebladene i og lad det stå og trække et par minutter.
Hæld i høje glas og drys med lidt kanel.
Server med tynde småkager og så koldt som muligt - gerne med sugerør.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BananbrændevinPrøv denne bananbrændevin lavet på vodka, banan og vanilje. Hvis du han mod på det kan du...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.