
# Ingredienser
Rosmarinsirup:
¾ dl sukker
¾ dl vand
1 lille bundt frisk rosmarin
Drinks (4 stk):
16 cl gin
4 spsk limesaft
4 spsk rosmarinsirup
kerner fra ½ granatæble
50 cl danskvand
4 kviste frisk rosmarin
isterninger
* Tilberedning
Rosmarinsirup:
Kog vand og sukker i en gryde til sukkeret er opløst.
Tag gryden af varmen og kom halvdelen af de friske
rosmarinkviste i og lad det trække 15 minutter.
Tips: Rosmarinsirup laves med fordel dagen før og stilles på
køl.
Drinks:
Bland gin, limesaft og rosmarinsirup med en smule is i en shaker eller en
blender.
Kom isterninger og granatæblekerner i 4 glas sammen med en
frisk kvist rosmarin.
Hæld gin over isen og spæd op med danskvand.
Energi pr person: 802 Kj/191 kcal. Næring pr 100 g: Protein:
0,2 g. Kulhydrat: 8,9 g. Fedt: 0,2 g.
Alkohol: 6,1 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden
både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv
også Tøm køleskab,
Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +
Se alle Drikke her