Logo

Eggnog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
24 delte æg
2 cl. sukker
1 kvart bourbon
2 cl. cognac
1 kvart fløde
2 kvart mælk
1 kvart vaniljeis
Muskatnød

Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse.
Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.)
Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre.
Tilsæt isen i små stykker.
Rør æggehviderne stive og tilsæt.
Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering.
Drys let med muskatnød.

Tips: Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt.
skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac.
Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• afbrændt rødvindrik fra 1800-tallets borgerlige danske køkken. Rødvin koges op med sukker og lidt kanel,...
• KaffeflipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan milkshakeDet er dejligt med noget koldt at drikke om sommeren. Her er en nem opskift på en lækker...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os