Logo

Eggnog

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
24 delte æg
2 cl. sukker
1 kvart bourbon
2 cl. cognac
1 kvart fløde
2 kvart mælk
1 kvart vaniljeis
Muskatnød

Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse.
Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.)
Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre.
Tilsæt isen i små stykker.
Rør æggehviderne stive og tilsæt.
Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering.
Drys let med muskatnød.

Tips: Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt.
skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac.
Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banan milkshake med kakaoEn simpel variation af den typiske milkshake med banan i det, at der i denne opskrift...
• Kold LumumbaKakaomælk og cognac med flødeskum smager vidunderligt sammen. Nyd drinken som mellemmåltid...
• Brutus er bangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os