Logo

Eggnog 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pasteuriserrede æggeblommer
4 pasteuriserrede æggehvider
1 dl sukker
1 dl mørk rom
1 dl brandy
1/2 dl bourbon whisky
1 l. sødmælk
2 dl fløde 38%
 
Pisk på laveste trin med håndmixer æggeblommer og hviderne sammen med sukkeret. Under konstant piskning hældes spiritussen i efterfulgt af mælk og fløde.
 
Tips: Lav den dagen, før så bliver den rigtig god.
(Det er vigtigt at man pisker hele tiden da sprittusen ellers kan koge æggene)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PariserkaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk jordbær milkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbersaft 2Rabarbersaften kan blandes op med vand eller koges ind til en sirup afhængig af ...
• Pavlova med kiwiMarengs er en lækkerbisken og i selskab med flødeskum har du et mageløst makkerpar. Denne...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os