Logo

Eggnog 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pasteuriserrede æggeblommer
4 pasteuriserrede æggehvider
1 dl sukker
1 dl mørk rom
1 dl brandy
½ dl bourbon whisky
1 l. sødmælk
2 dl fløde 38%
 
Pisk på laveste trin med håndmixer æggeblommer og hviderne sammen med sukkeret. Under konstant piskning hældes spiritussen i efterfulgt af mælk og fløde.
 
Tips: Lav den dagen, før så bliver den rigtig god.
(Det er vigtigt at man pisker hele tiden da sprittusen ellers kan koge æggene)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.681 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her