Logo

Eggnog 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pasteuriserrede æggeblommer
4 pasteuriserrede æggehvider
1 dl sukker
1 dl mørk rom
1 dl brandy
1/2 dl bourbon whisky
1 l. sødmælk
2 dl fløde 38%
 
Pisk på laveste trin med håndmixer æggeblommer og hviderne sammen med sukkeret. Under konstant piskning hældes spiritussen i efterfulgt af mælk og fløde.
 
Tips: Lav den dagen, før så bliver den rigtig god.
(Det er vigtigt at man pisker hele tiden da sprittusen ellers kan koge æggene)
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.579 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slush ice 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet energidrikEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sparkling Ginger punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Salvie-ymer is, kold suppe af vilde rosenbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os