Logo

Eggnog 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pasteuriserrede æggeblommer
4 pasteuriserrede æggehvider
1 dl sukker
1 dl mørk rom
1 dl brandy
½ dl bourbon whisky
1 l. sødmælk
2 dl fløde 38%
 
Pisk på laveste trin med håndmixer æggeblommer og hviderne sammen med sukkeret. Under konstant piskning hældes spiritussen i efterfulgt af mælk og fløde.
 
Tips: Lav den dagen, før så bliver den rigtig god.
(Det er vigtigt at man pisker hele tiden da sprittusen ellers kan koge æggene)
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.087 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her