Logo

Enebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

enebær
smagsneutral snaps/vodka
 
Enebærrene plukkes i september- oktober.
Det er kun de modne, sorte enebær, der kan bruges.
Fyld et syltetøjsglas en tredjedel op med bær.
Hæld så smagsneutral snaps på, til glasset er fyldt.
Lad det trække 2-4 uger, hvorefter drikken filtreres gennem et kaffefilter. Fortynd efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her