Logo

Enebærsnaps

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
enebær
smagsneutral snaps/vodka
 
Enebærrene plukkes i september- oktober.
Det er kun de modne, sorte enebær, der kan bruges.
Fyld et syltetøjsglas en tredjedel op med bær.
Hæld så smagsneutral snaps på, til glasset er fyldt.
Lad det trække 2-4 uger, hvorefter drikken filtreres gennem et kaffefilter. Fortynd efter smag.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klassisk gløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlommesnapsForskellige snaps, blandt andet denne spændende blommesnaps, er faktisk rigtig lette at...
• Let CocktailEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål à la JanetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!