Logo

Engelsk Julepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(1 1/2 liter)
7 1/2 dl vand
4 appelsiner i skiver
2 citroner i skiver
75 g lyse rosiner
225 g sukker
2 stk hel kanel
2 tsk hel kardemomme
1 stk hel ingefær
2 tsk hele nelliker
1 muskatnød
7 1/2 dl rødvin
evt. lidt snaps

Skyl frugterne grundigt og bland derefter alle ingredienserne i en gryde og lad dem små simre i 40-50 min. Hæld blandingen i en skål - gennem en si - og lad den stå og afkøle lidt. Sæt den derefter i køleskabet. Inden bowlen skal serveres bringes den i kog sammen med rødvinen og evt. lidt snaps.
Servering
Serveres dampende hed. Pyntes med fine tynde appelsinskiver - 1-2 skiver pr. person.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlommesnapsForskellige snaps, blandt andet denne spændende blommesnaps, er faktisk rigtig lette at...
• Lassi TropicalEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Café Diabloen krydret alkoholisk specialitet lavet med kaffe og cognac. Det er en flot og prangende...
• Avocadodessert 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os