Logo

Espresso milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kop espresso
1 pasteuriseret æg
1/2 spsk sukker
1 3/4 dl mælk
1 kugle vaniljeis
Pynt: kakaopulver
Glas: 2 1/2 - 3 dl
 
Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold
Blend eller pisk æg og sukker godt sammen,
tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
Server i glas og pynt med kakaopulver
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gløgg ekstrakt 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SangriaEn gammel kending for alle der har været i Spanien og på Mallorca og ...
• Hazelnut CoffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede hindbærcrepesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os