Logo

Espresso milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kop espresso
1 pasteuriseret æg
½ spsk sukker
1 ¾ dl mælk
1 kugle vaniljeis
Pynt: kakaopulver
Glas: 2 ½ - 3 dl
 
Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold
Blend eller pisk æg og sukker godt sammen,
tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
Server i glas og pynt med kakaopulver

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.133 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her