Logo

Espresso milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kop espresso
1 pasteuriseret æg
1/2 spsk sukker
1 3/4 dl mælk
1 kugle vaniljeis
Pynt: kakaopulver
Glas: 2 1/2 - 3 dl
 
Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold
Blend eller pisk æg og sukker godt sammen,
tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
Server i glas og pynt med kakaopulver
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrombærmilkshakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mama Mias CaffèEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caribbean ice coffeeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BanankoldskålKoldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os