Logo

Espresso milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ kop espresso
1 pasteuriseret æg
½ spsk sukker
1 ¾ dl mælk
1 kugle vaniljeis
Pynt: kakaopulver
Glas: 2 ½ - 3 dl
 
Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold
Blend eller pisk æg og sukker godt sammen,
tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
Server i glas og pynt med kakaopulver
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?