Logo

Estragon-tomatjuice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 velmodne tomater, flået
1 1/2 dl rødvinseddike (Balsamico)
1 spsk fint hakket frisk estragon
 
Læg de flået og hakket tomater i en tykbundet gryde og kog ved svag varme i cirka 5 min., eller indtil tomaterne begynder at afgive saft.
Purér tomaterne i en foodprocessor.
Tilsæt salt, peber og eddike og opbevar i køleskabet indtil servering. Rør finthakket estragon i lige før servering.
Færdigkøbt tomatjuice betsår hovedageligt af vand og sukker.
Denne drik indeholder en stor grad vitamin a, c og kalium.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hot appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte hyldeblomster ogh hyldeblomstsaftDet er i juni, at de friske hyldeblomster skal nydes sæsonen er kort! Husk også at lave en...
• Hyldebærsaft varm og krydretSmager ligesom gløgg, men er uden alkohol. Har du tendens til lidt hoste, så hjælper...
• Grillet bananasplitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os