Logo

Ferskenbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
12 ferskner
Skrællen fra en citron
1 stang kanel
6 dl vodka
2 dl sukker
 
Skræl fersknerne og del dem i kvarte.
Bland med vodka, citronskræl og krydderier og opbevar i 1-2 uger, ryst med mellemrum.
Filtrer, sørg for at få så meget frugtsaft med som muligt.
Tilsæt sukker og opbevar yderligere 6 uger.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her