Logo

Ferskenbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 ferskner
Skrællen fra en citron
1 stang kanel
6 dl vodka
2 dl sukker
 
Skræl fersknerne og del dem i kvarte.
Bland med vodka, citronskræl og krydderier og opbevar i 1-2 uger, ryst med mellemrum.
Filtrer, sørg for at få så meget frugtsaft med som muligt.
Tilsæt sukker og opbevar yderligere 6 uger.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VandmelonhimmelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jacobs JulegløggEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Yoghurtdrik med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os