Logo

Ferskenbrændevin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 ferskner
Skrællen fra en citron
1 stang kanel
6 dl vodka
2 dl sukker
 
Skræl fersknerne og del dem i kvarte.
Bland med vodka, citronskræl og krydderier og opbevar i 1-2 uger, ryst med mellemrum.
Filtrer, sørg for at få så meget frugtsaft med som muligt.
Tilsæt sukker og opbevar yderligere 6 uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her