Logo

Ferskensangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ferskensangria

Sangria skal serveres koldt. Server med en teske, så man kan få fat i frugten. Brug gerne havens sommer­æbler.

 

1 flaske rødvin (75 cl)

3 spsk farin

33 cl æblejuice

1 æble i tynde skiver

2 ferskner i tern

1 dl frisk mynte

isterninger

 

Opløs sukkeret i vinen.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og server i en kande.

Læg nogle mynteblade i glassene, og server med isterninger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SolbærkirEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomst- og jordbær-"champagne"En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Super shakerAvocado, bønner, persille og spinat. Du skal lede længe for at finde en smoothie, som kan...
• Sprød kokoskurv med sæsonens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os