Logo

Ferskensangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ferskensangria

Sangria skal serveres koldt. Server med en teske, så man kan få fat i frugten. Brug gerne havens sommer­æbler.

 

1 flaske rødvin (75 cl)

3 spsk farin

33 cl æblejuice

1 æble i tynde skiver

2 ferskner i tern

1 dl frisk mynte

isterninger

 

Opløs sukkeret i vinen.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og server i en kande.

Læg nogle mynteblade i glassene, og server med isterninger.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smoothie med nektarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HostesaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• St. ThomasVestindien er berømt for sin rom. Her en St. Thomas
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!