Logo

Ferskensangria

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskensangria

Sangria skal serveres koldt. Server med en teske, så man kan få fat i frugten. Brug gerne havens sommer­æbler.

 

1 flaske rødvin (75 cl)

3 spsk farin

33 cl æblejuice

1 æble i tynde skiver

2 ferskner i tern

1 dl frisk mynte

isterninger

 

Opløs sukkeret i vinen.

Tilsæt de øvrige ingredienser, og server i en kande.

Læg nogle mynteblade i glassene, og server med isterninger.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.876 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?