Logo

Fersken-sangria og bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fersken-sangria og bruschetta

 

Brug sommerens smukke ferskner og nektariner i drinks og til mad.

 

FERSKEN-SANGRIA

6 personer. Arbejdstid: 15 min. Trækketid: 6-8 timer

 

#

1 flaske rosevin

evt. 2 spsk ferskenlikør

2-3 spsk rørsukker

2-3 modne ferskner eller nektariner

1 økologisk lime eller citron

½ liter danskvand

*

 

Bland vin, evt. likør og sukker i en stor kande.

Vask fersknerne, og skær dem i både.

Vask citrusfrugten, og skær den i skiver.

Rør frugten i vinen, og stil kanden i køleskabet i 6-8 timer.

Server i glas med isterninger og koldt danskvand.

 

FERSKEN-BRUSCHETTA

Nyd en lille lækker hapser inden maden eller som en eftermiddagssnack.

6 personer. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 6 min.

 

#

6 skiver lyst brød (gerne groft)

1-2 spsk olie

2 ferskner

125 g italiensk mozzarella

frisk basilikum

*

 

Rist brødet let på begge sider under ovngrillen, og pensl det med olie.

Vask fersknerne, udsten dem, og skær dem i tynde både.

Afdryp mozzarellaen, og skær den i skiver.

Læg frugt og ost taglagt på brødet, dryp med olie, og sæt dem under grillen i et par min.

Pynt med basilikum, og server straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?